Cursus borstvoeding 

Kennis en zelfvertrouwen zijn de sleutel tot succesvol borstvoeding geven! Een goede voorbereiding op het geven van borstvoeding is daarom belangrijk. In twee avonden wordt gesproken over de werking van borstvoeding, de praktijk in de eerste weken, het voorkomen en oplossen van problemen en het afkolven voor wanneer je niet met je baby samen bent. Daarnaast is er tijd voor het beantwoorden van vragen. Met het informatiepakket dan wel het handboek kan je thuis een en ander nog eens uitgebreid na lezen.

Cursus data voor 2021:
18 en 25 maart
13 en 20 april
20 en 27 mei
22 en 29 juni
19 en 26 augustus
14 en 21 september
7 en 14 oktober
16 en 23 november

Tijdstip: 19.30 – 21.30 uur, zolang de cursus online wordt aangeboden. Wanneer de cursus weer live aangeboden kan worden wordt de aanvangstijd 20.00 uur.
Kosten: Cursus inclusief Borstvoedingswaaier en enkele brochures: € 20,–
Cursus inclusief ‘Borstvoeding, compleet handboek voor ouders’: € 30,-

Je kan zelf beslissen welke optie het best bij jou en jouw partner past. Betaling kan naar keuze via een nota en of een betaalverzoek.

Voor meer informatie en/ of aanmelding:
E-mail: maarssen@lalecheleague.nl
Telefoon: 0346266241

Annelie Hakkenes en Ingrid Schriever
Borstvoedingorganisatie La Leche League

www.lalecheleague.nl
www.borstvoedingstelefoon.nl

Borstvoedingsspreekuur

Maandag 9 augustus 2021 start het borstvoedingsspreekuur bij ons op de praktijk! Speciaal voor onze cliënten biedt lactatiekundige Sanne Phaff een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Een fijn borstvoedingsavontuur start met een goede voorbereiding. Wij zijn daarom heel blij dat Sanne haar kennis met jullie wilt delen.

Wil jij je goed voorbereiden op het (opnieuw) geven van borstvoeding? Vind je het fijn om dit met Sanne te bespreken? Schrijf je nu in voor het gratis kennismakingsgesprek van 15 minuten!

V Elke 2e maandag van de maand
V Van 09.00 tot 10.00 uur
V Bij ons op de praktijk

Schrijf je in op: www.sanborstvoedingszorg.nl/spreekuur