Eline van Westerop

Eline stelt zich voor…

Per januari 2019 werk ik als waarnemer bij de praktijk. Dit betekent dat je me tegen kunt komen tijdens de dienst, het spreekuur en de informatieavonden.

Ik zal me kort aan je voorstellen: ik ben woonachtig in Utrecht Zuilen waar ik samenwoon met  andere werkende huisgenoten. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn vriend, wandel, fiets en lees ik graag. Daarnaast sport ik geregeld op de Survivalbaan en ben ik vaak te vinden bij concerten en festivals.

Als verloskundige ben ik werkzaam geweest op het platteland in Noord-Holland, Utrecht Zuilen en Overvecht. Ik ben een rustige, geïnteresseerde en betrokken verloskundige. Wat ik belangrijk vind is dat ik mij aansluit bij de wensen en verwachtingen van mijn cliënt en ik zal me hier dan ook sterk voor maken.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten