Judith van 't Klooster

Even voorstellen…

Ik stel me graag aan u voor………

Per eind 28 mei ben ik gestart bij de praktijk als verloskundige. Ik ben niet helemaal nieuw want in de zomer van 2018 heb ik met veel plezier Saskia tijdens haar vakantie vervangen. Ik vind het heel leuk dat ik nu het verloskundigenteam mag versterken.

Ik ben 25 jaar oud en geboren in Zaltbommel. Ik heb verspreid over Nederland ervaring opgedaan. Van verloskundigen praktijken in Nijverdal, Eijsden, Waardenburg, Uithoorn, Groesbeek, Nijmegen, Utrecht, Tilburg tot klinische ervaring in Radboud UMC in Nijmegen, Ziekenhuis Rivierenland Tiel, Jeroen Bosch Ziekenhuis en het Academisch ziekenhuis Maastricht.

Ik kijk ernaar uit om hier aan de slag te gaan en jullie fijn en kundig te kunnen begeleiden tijdens het spreekuur, kraamvisite en/of bevalling!

Wellicht tot snel!