231d6021-43e5-4cb8-8f96-38131951da55.jpg

Lynne neemt afscheid

Na ruim 9 mooie jaren neem ik op 1 september aanstaande afscheid van de lieve collega’s en fijne werkplek bij Verloskundigenpraktijk de Vecht. Het is voor mij tijd voor een nieuwe stap! Ik zal blijven werken in de geboortezorg, maar ga me vanaf nu richten op coaching. Ik breid mijn al bestaande coachpraktijk Spring Coaching uit , waarbij ik vrouwen in hun zwangerschap extra begeleiding geef. Dit kan zijn bij enorme onzekerheid, angst voor een komende bevalling of begeleiding in de overgang naar het moederschap. Ook voor onvervulde kinderwens of verwerking na een miskraam kun je bij mij terecht. (Voor meer informatie zie www.spring-coaching.nl)

Ik ga de praktijk enorm missen! De cliënten, waarvan ik er zoveel goed heb leren kennen en die allemaal hun eigen verhaal met mij hebben willen delen. De talloze ritjes langs de Vecht, van Breukelen naar Loenen voor visites en weer terug naar Maarssen. De nachtelijke telefoontjes (oké, die waarschijnlijk wat minder…) en de vele ritjes met voldaan gevoel na een prachtig mooie bevalling, terug naar huis, in het maanlicht of bij een voorzichtige zonsopkomst. Mijn lieve collega’s waar ik altijd op heb kunnen bouwen en Saskia onze steun en toeverlaat voor een bakkie en een goed gesprek.

Gelukkig blijft er een fris team staan om jullie te begeleiden tijdens je zwangerschap en bevalling! Inmiddels bekende waarneemsters Eline en Judith blijven het team versterken en per 1 oktober zal Lisa de club komen aanvullen.

Een hele goede zwangerschap en bevalling gewenst allemaal en wie weet tot ziens!

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd.

Verwijder formulierToevoegen