saskia

Telefonische bereikbaarheid in Coronatijd

Door de uitbraak van het Corona virus hebben wij onze manier van werken aan moeten passen. Dit alles om ook in deze tijd veilige zorg aan alle zwangeren te kunnen blijven geven.

Een grote aanpassing is dat wij zo weinig mogelijk face-to-face contact hebben. Dit betekent dat, waar het kan, consulten telefonisch zullen plaatsvinden. Zowel voor de zwangeren als de kraamvrouwen. Dit geeft extra drukte op ons spoednummer. Wij zullen wat vaker in gesprek zijn.

Mocht je ons nodig hebben op het spoednummer en je krijgt ons niet te pakken, bel ons nogmaals! We zijn nooit lang in gesprek en kunnen daarna altijd je telefoontje beantwoorden.

Heb je een vraag die geen spoed heeft? Gebruik dan het gebruikelijke vaste nummer. Saskia is zoals gewoonlijk bereikbaar tussen 8-12u op de werkdagen. Ook deze lijn is deze dagen wat zwaarder belast, dus het kan zijn dat je met langere wachttijden te maken krijgt. Wij doen ons best dit zoveel mogelijk te beperken en daarnaast al jullie vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

Bedankt voor jullie begrip!