Contact ons

Heb je ons nodig? Wij staan dag en nacht voor je klaar! Voor niet dringende vragen bel je de assistente, via de praktijktelefoon. Zij weet ontzettend veel en kan je vaak al goed op weg helpen. Indien nodig of gewenst, neemt de verloskundige later op de dag contact met je op. Voor bevallingen en andere dringende zaken bel je ons spoednummer. 

 

Praktijkadres

Julianaweg 23
3603 AP Maarssen

 

Praktijktelefoon

Ons vaste nummer is op werkdagen bereikbaar van 8:30-16:30 uur voor het maken van afspraken en niet dringende vragen.

Spoed

Ons spoednummer is 24/7 bereikbaar voor bevallingen, spoed en andere dringende vragen.

E-mail

Ons e-mailadres wordt op werkdagen gelezen en beantwoord. Gebruik de mail niet als je een dringende vraag hebt!

 

Social media

Volg ons ook op social media! Wij zijn te volgen op Instagram en Facebook via: @verloskundigendevecht

Spreekuren

Onze spreekuren zijn van maandag t/m vrijdag van 08.40 – 17.00 uur. Echo’s en spiraalplaatsingen worden ook tijdens het spreekuur gepland. 

Aanmelden bij de praktijk

Leuk dat je voor onze praktijk kiest; welkom! Meld je je aan in verband met een zwangerschap? Klik dan op hier, of op de oranje button hieronder om naar het aanmeldformulier te gaan. Vul deze zo volledig mogelijk in. De assistente zal je binnen 3 werkdagen terugbellen voor het inplannen van jouw eerste afspraken.

Wil je je aanmelden voor onze zorg in het kraambed, of een afspraak maken voor het plaatsen van een spiraal? Bel dan de assistente.

Specialistisch op het gebied van:

Wat cliënten zeggen over ons:

Eeuwig dankbaar!

Superfijne praktijk en extra applausje voor Lisa die mij onwijs goed begeleid heeft tijdens de bevalling. Eeuwig dankbaar!

Leonie, via Google-reviews

10 februari 2022

Deskundig & gezellig

Ontzettend bedankt voor de fijne, deskundige & gezellige begeleiding tijdens de zwangerschap en in het bijzonder tijdens de bevalling. Mede door jullie was het ene ontspannen en fijne periode! Veel dank.

Anoniem, via kaartje wachtkamer

4 december 2021

Lieve woorden

Héél veel dank voor de ontzettend fijne begeleiding tijdens deze zwangerschap! Jullie vertrouwen, lieve woorden en goede zorgen; ieder op haar eigen manier! Wie weet tot een volgende keer!

Anoniem, via kaartje wachtkamer

15 september 2021